lunedì 25 novembre 2013

PUNA ME ME

PUNA ME ME - Kyani ka zhvilluar një model biznesi në të cilën konsumatorët jashtëzakonisht të kënaqur nga ana e tij mund të sjellë me trajnime të veçanta dhe përgatitje, njerëz të tjerë në projekt të bukur Kyani. Dhe pse jo, të kthehet pasionin e tyre në një projekt të vërtetë të jetës ... Kyani mund të ju jap shumë më shumë! Sign në projektin Kyani dhe të punojnë me mua për të ndërtuar ëndrrën tuaj. Bëhuni një Distributor Kyani!

Info

Mail - danielamartire.kyani @ gmail.com

Cell - 3387268067

Skypedani1481972

Nessun commento:

Posta un commento